NJË PALË KËPUCË SA PËR 100/ Duhet t’i kemi në gardërobë medoemos (FOTO) – AlpeGossip
NJË PALË KËPUCË SA PËR 100/  Duhet t’i kemi në gardërobë medoemos (FOTO)

NJË PALË KËPUCË SA PËR 100/ Duhet t’i kemi në gardërobë medoemos (FOTO)

Takat e larta me ngjyrë të zezë secila prej jush që po na lexon tani duhet t’i ketë në gardërobë.

Edhe ju mund të jeni të vetëdijshme rreth faktit se ngjyra e zezë është lehtësisht e kombinueshme me çdolloj veshje dhe mund t’i vishni ato kur t’ju teket, pa u kushtëzuar fare.

Përpos ngjyrës, lloje të tilla këpucësh tërheqin gjithmonë vëmendje dhe iu bëjnë që të dukeni mjaft klasike, pasi ato janë me të vërtetë një mishërim i gjallë i klasit të mirëfilltë.

Po ashtu një tjetër arsye se përse duhet t’i bëni pjesë të gardërobës tuaj është fakti se janë gjithnjë në modë. Takat e zeza e sfidojnë gjithnjë kohën dhe mbeten trendy kurdoherë.

Madje, madje… mund të themi se ato janë sa për njëqind lloje të tjera këpucësh me ngjyra!

Ju ftojmë t’ju hidhni një sy  modeleve të mëposhtme, prej të cilave mund të frymëzoheni!

Tepër klasike

Me rrip mbrapa

Me majë katrore

Shapka