DONI JETË MË TË KËNAQSHME SEKSUALE? Vajza, ja çfarë duhet të hani – AlpeGossip
DONI JETË  MË TË KËNAQSHME SEKSUALE? Vajza, ja çfarë duhet të hani

DONI JETË MË TË KËNAQSHME SEKSUALE? Vajza, ja çfarë duhet të hani

Ushqime të caktuara ju ndihmojnë, jo vetëm që do të keni një jetë më të kënaqshme seksuale, por në të njëjtën kohë do të gëzoni një shëndet më të mirë, në përgjithësi dhe do të jeni në një formë, më të admirueshme fizike.

Dhimbjet menstruale mund të bëjnë, që të ndiheni pa fuqi. Përfshirja e peshkut në dietën tuaj, të paktën gjatë ciklit, është një mënyrë e mirë për të përballuar dhimbjen.

Thatësia është një nga shkaqet kryesore të kruarjes. Mungesa e estrogjenit, që është përgjegjës për mbajtjen e indeve elastike dhe të lubrifikuara mirë, shkakton thatësinë vaginale.

Çaji jeshil është shumë i mirë për të luftuar infeksionet e rrugëve urinare. Katekinat në këtë çaj ndihmojnë në vrasjen e baktereve, që shkaktojnë infeksionet.

Çokollata e zezë është plot antioksidantë dhe ndihmon në çlirimin e kimikateve të ndjesisë së mirë, që quhen dopaminë.