NGA MEGHAN TEK KATE/ Të gjitha herët që pjestarët e familjes mbretërore,riveshën veshjet e tyre të preferuara – AlpeGossip
NGA MEGHAN TEK KATE/ Të gjitha herët që pjestarët e familjes mbretërore,riveshën veshjet e tyre të preferuara

NGA MEGHAN TEK KATE/ Të gjitha herët që pjestarët e familjes mbretërore,riveshën veshjet e tyre të preferuara

Familja mbretërore Britanike ka më shumë para se shumica e njerëzve në botë por kjo nuk do të thotë se I hedhin rrobat e tyre pasi I veshin një herë të vetme. Në fakt Meghan Markle dhe Kate Middleton janë bërë ikona të modës pjesërisht pasi I riveshin rrobvat e tyre të preferuara. Ne ju paraqesim më poshtë disa nga veshjet më të mira të familjes mbretërore që janë ricikluar.