DONI NJË LËKURË BEBEJE? Kjo është lista me ushqime që duhet të konsumoni – AlpeGossip
DONI NJË LËKURË BEBEJE? Kjo është lista me ushqime që duhet të konsumoni

DONI NJË LËKURË BEBEJE? Kjo është lista me ushqime që duhet të konsumoni

Kur vjen puna tek lëkura e mirë dhe e shkëlqyeshme, ne jemi vërtet ato ç’ka hamë. Për të qenë e shëndetshme jashtë, duhet të jesh fillimisht i tillë brenda! Dhe duke qenë se lëkura është një shqetësim shumë i madh, jo vetëm për gratë por edhe për burrat, nutricionistët kanë veçuar 9 ushqime që falë vetive antiinflamatore, do të bëjnë mrekulli për lëkurën nëse i konsumoni çdo ditë.

Patatet e ëmbla

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Shafrani

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Kërpudhat

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Matcha

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Avokado

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Argjinarë

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Salmon

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Mandarina

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Vezë!

Një listë me ushqime që duhen konsumuar, nëse doni

Burimi: Marie Claire