Kush është gruaja më e bukur në politikë? Erion Braçe zgjedh sërish të njëjtën (FOTO) – AlpeGossip
Kush është gruaja më e bukur në politikë? Erion Braçe zgjedh sërish të njëjtën (FOTO)

Kush është gruaja më e bukur në politikë? Erion Braçe zgjedh sërish të njëjtën (FOTO)

Kush është gruaja politikane më e bukur sipas teje”, u pyet nga Dojna Mema, Erion Braçe pak minuta më parë.
“Po më e bukura është ajo që ka kurajo të thotë gjithmonë të vërtetën. E kam thënë edhe njëherë më parë, por shkruajtën të gjithë: Ja kujt i nis zemra Erion Braçe.
Majlinda Bregu është edhe nga pikëpamja estetike, por edhe nga pikëpamja ime e të thënit gjithmonë të vërtetën.
Po të më pyesësh pastaj nga krahu tjetër është Arta Dade dhe shumë të tjera”, tha Erion Braçe për Pop Culture.