DONI QË FËMIJËT TË JENË TË SUKSESSHËM? Ja dhuratat që duhet t’u jepni – AlpeGossip
DONI QË FËMIJËT TË JENË TË SUKSESSHËM? Ja dhuratat që duhet t’u jepni

DONI QË FËMIJËT TË JENË TË SUKSESSHËM? Ja dhuratat që duhet t’u jepni

Dëshironi që fëmijët tuaj të marrin atë hapin e parë drejt suksesit në çfarëdo gjë që ata zgjedhin? Dëshironi që fëmijët tuaj të jenë të suksesshëm dhe të lumtur? Filloni t’u jepni këto dhurata të paçmuara shumë më shpesh.

1.Dhurata e pavarësisë

Lejoni fëmijët tuaj që nga “duhet”, të thonë “duan”, sepse kjo e kthen një punë të përditshme në diçka shumë më kuptimplotë: një shprehje e aftësive, talenteve dhe përvojave të tyre.

Doni që fëmijët tuaj një ditë të bëjnë punë që kanë kuptim. Filloni të vendosni atë fazë tani.

2.Dhurata e lavdërimit të sinqertë

Të gjithë bëjmë gjëra të mira. Kjo është arsyeja pse të gjithë meritojmë lavdërime dhe vlerësime. Përpiquni të shihni të mirat tek fëmijët tuaj para se t’i shohin ata vetë. Jepuni një shkëndijë për t’i ndihmuar ata të arrijnë potencialin e tyre të vërtetë.