E KA VAGINËS 2 CENTIMETRA TË GJERË/ Gruaja nuk mund të bëjë seks me burrin – AlpeGossip
E KA VAGINËS 2 CENTIMETRA TË GJERË/ Gruaja nuk mund të bëjë seks me burrin

E KA VAGINËS 2 CENTIMETRA TË GJERË/ Gruaja nuk mund të bëjë seks me burrin

Një grua e sapomartuar u rrah nga burrin e saj, sepse vagina e saj e gjatë prej 2 cm e pengonte atë të bënte seks me të.

Gruaja 20-vjeçare nga Pakistani, zbuloi këtë problem shëndetësor pasi u përpjek të konceptonte një shtatzëni pas martesës, transmeton lajmi.net.

Ajo kishte mbetur në dhimbje të forta dhe nuk kishte mundësi të përjetonte seks depërtues.

Ai e rrahu dhe e abuzoi verbalisht, para se ta kthente tek prindërve të saj për t’u trajtuar, sipas mjekëve që shkruanin në raportet e rasteve në një forum diskutimi online.

Në Pakistan ekziston një stigmë sociale të lidhur me sterilitetin së bashku me supersticionet dhe mitet rreth gjinisë, vunë në dukje mjekët.

Në këtë rast, gruaja nuk kishte pasur kurrë cikël menstrual dhe kishte përjetuar dhimbje në pjesën e poshtme të stomakut të saj për tri vitet e fundit.

Pas vështirësive për të bërë seks, gruaja u ekzaminua nga mjekët, të cilët gjetën se vagina e saj ishte e ‘pafundme’ me 2 metra thellësi.