E TMERRSHME/ Nxënësja del para sulmuesit me thikë për të shpëtuar nënën e saj – AlpeGossip
E TMERRSHME/ Nxënësja del para sulmuesit me thikë për të shpëtuar nënën e saj

E TMERRSHME/ Nxënësja del para sulmuesit me thikë për të shpëtuar nënën e saj

Një nxënësve tregoi aktin përfundimtar të trimërisë, pasi qëndroi para një thike për të mbrojtur nënën e saj nga ish-dashuri mizor.

Beata Karchnakova bërtiti për ndihmë pasi Safet Hasanoviq sulmoi shtëpinë e saj dhe filloi ta ndiqte me armë.

Pavarësisht nga prerjet në qafë, kokë, duar dhe këmbë, Beata ishte me fat që mbijetoi falë vajzës së saj 15 vjeçare.

36-vjeçarja tha se vajza e saj e guximshme i hodhi një ngrohës elektrik burrit duke e goditur në fytyrë.

Më pas, në një akt të vërtetë vetëmohimi, ajo qëndroi para nënës së saj të mbledhur kruspull, në një përpjekje të dëshpëruar për ta mbrojtur nga sulmuesi me thikë.

Gjyqtari Johnathan Bennett në Britani, lavdëroi të renë dhe deklaroi se duhet t’i jepet një çmim i lartë vajzës për guximin e saj.

Hasanoviç, 46 vjeç, nga Bradford, i cili kishte nevojë për një përkthyes boshnjak, iu dha dënim me burg të përjetshëm për lëndime të rënda trupore të qëllimshme.

Pas dënimit, zonja Karchnakova, tha se ndihej e lehtësuar, por se kishte frikë për pjesën tjetër të jetës.

Zonja Karchnakova, që filmoi pasojat e sulmit të gjakut, tha: “Ndihem shumë më mirë për dënimin, shpresoj që kurrë të mos e shoh përsëri, sepse ajo që ai ka bërë ishte e tmerrshme”.

“Plagët kanë pasur një ndikim të madh në jetën time. Nuk mund ta mbaj më vajzën time më të vogël ose ta marr në krah. Nuk mund të bëj as edhe një filxhan kafe, pasi unë nuk kam forcë. Ngjarja ka pasur një efekt masiv mbi vajzën time 15 vjeçare”.