Edhe ju mund ti keni/ Ky është sekreti për buzë më të trasha (VIDEO) – AlpeGossip
Edhe ju mund ti keni/ Ky është sekreti për buzë më të trasha (VIDEO)

Edhe ju mund ti keni/ Ky është sekreti për buzë më të trasha (VIDEO)

Gjëja e parë që duhet të bëni është pastrimi i buzëve nga qelizat e vdekura sepse kjo bën të mundur fryrjen natyrale të buzëve. Më pas vendosni një shtresë të hollë zbutësi buzësh dhe një shtresë të lehtë buzëkuqi.

Pasi keni mbaruar me buzëkuqin, veprimi i radhës është konturimi i buzëve me laps. Krijoni formën duke u nisur nga cepat e buzëve deri në qendër, ndërsa për buzën e poshtme buzëqeshni dhe pastaj vazhdoni konturimin.

 

Në fund vendosni një buzëkuq të një tonaliteti më të hapur duke ushtruar presion të lehtë mbi buzë. Tregoni kujdes edhe në përzgjedhjen e buzëkuqit. Synoni buzëkuq “Mat”.

Në videon e mëposhtme mund të ndiqni të gjithë proceduarën hap pas hapi.