ERDHI SEZONI I RI DHE NUK DINI ÇFARË TË VISHNI? Këto janë disa nga veshjet që ju duhen për në punë gjatë shtatorit – AlpeGossip
ERDHI SEZONI I RI DHE NUK DINI ÇFARË TË VISHNI? Këto janë disa nga veshjet që ju duhen për në punë gjatë shtatorit

ERDHI SEZONI I RI DHE NUK DINI ÇFARË TË VISHNI? Këto janë disa nga veshjet që ju duhen për në punë gjatë shtatorit

Shtatori, përveç të tjerave është padyshim muaji që nxjerr më në pah shijen dhe stilin tonë të veshjes. Moti është gjithashtu në anën tonë, prandaj nëse ka një kohë ideale për të eksperimentuar është ky muaj! Çfarë të veshim për punë gjatë vjeshtës?

Gjërat që s’i veshët në verë duke i kombinuar me elementë vjeshtakë! Nuk ka rëndësi nëse punoni në një zyrë apo jeni gjithë kohën në lëvizje, idetë më poshtë ju përshtaten kudo.

1. Një këmishë xhaketë + pantallona të bardha/bezhë

Çfarë të veshim për në punë gjatë shtatorit

2. Xhinse + këmishë + këpucë

Çfarë të veshim për në punë gjatë shtatorit

3. Një kanotjere e bardhë + kostum i zi + sandale

Çfarë të veshim për në punë gjatë shtatorit

4. Pantallona të shkurtra/treçerekshe+ xhaketë + sandale

Çfarë të veshim për në punë gjatë shtatorit

5. Fustan këmishë+ shapka

Çfarë të veshim për në punë gjatë shtatorit

Çfarë të veshim për në punë gjatë shtatorit

Burimi: Who What Wear