ËSHTË I NGJASHËM ME MISIONARIN/ Me këtë pozicion arrihet më lehtë orgazma – AlpeGossip
ËSHTË I NGJASHËM ME MISIONARIN/ Me këtë pozicion arrihet më lehtë orgazma

ËSHTË I NGJASHËM ME MISIONARIN/ Me këtë pozicion arrihet më lehtë orgazma

Dëshironi më shumë frymëzim në dhomën e gjumit? Ja një pozicion seksual që do t’ua përmirësojë jetën seksuale.

Pra, nëse doni një kthesë në marrëdhënien tuaj seksuale, atëherë do t’iu duhet të praktikoni pozicionin e praktikuar nga një numër i madh i çifteve britaneze, i ashtuquajtur “Dirty Dangle”.

Për ta zotëruar këtë pozitë, fillimisht gruaja duhet ta vendosë shpinën në një tavolinë.

Burri duhet të qëndrojë mbi të dhe të depërtojë ndërsa ajo i mbyll këmbët e saj rreth belit të tij.

Me këtë pozicion, burri e bën të gjithë punën e vështirë ndërsa gruaja e gëzon udhëtimin.

Nëse doni ta çoni atë në një tjetër nivel, atëherë ju mund të inkuadroni edhe lodrat e seksit.