Fantazitë seksuale të femrave qenkan më të shfrenuara se sa i mendonim – AlpeGossip
Fantazitë seksuale të femrave qenkan më të shfrenuara se sa i mendonim

Fantazitë seksuale të femrave qenkan më të shfrenuara se sa i mendonim

Me kalimin e viteve, njerëzit fillojnë të mendojnë se si do t’i përmirësojnë aftësitë seksuale. Nëse dëshironi të përmirësoni jetën tuaj seksuale do të ishte e dobishme të dinit se çfarë gratë me të vërtetë dëshirojnë kur bëhet fjalë për seksin.

Nga treshja, në seksin alfresco, ne ju zbulojmë fantazitë më të mira seksuale të grave:

1.Mendimi jashtë kutisë

Sipas hulumtimeve të reja, dëshira kryesore e pistë ishte të bëhej seks në një vend të pazakontë, si në zyrë ose vende publike.

2.Loja me seksin

Fantazi tjetër seksuale më e popullarizuar që po dominon me 65% të grave që rrëfejnë se ëndërrojnë për të qenë të nënshtruar në dhomën e gjumit.

3.Partnerët e shumëfishtë

Më shumë se gjysma e zonjave (56.5%) kanë menduar për një orgji. Çuditërisht ato ishin gjithashtu të hapura për të kaluar natën me një përzierje të burrave dhe grave.

 

4.Dorëzimi

52% e grave kanë imagjinuar se janë të lidhur gjatë aktivitetit seksual dhe si ideja e besimit të partnerit të tyre për të kënaqur ato në këtë mënyrë.

5.I panjohur

A keni imagjinuar ndonjëherë që të keni një mashtrues të pacipë në shtratin tuaj?

Rezulton se pothuajse gjysma (49%) e vajzave kanë fantazuar për një pasion një-natë-qëndrim me dikë që ata nuk e kanë takuar më parë.

6.Sundimi i tyre

Dominimi i dikujt seksualisht ishte skenari i pestë më i favorizuar.

7.Vajza me vajzë

 

8.Fetish

Rreth 26% e zonjve pranuan se do të imagjinonin se kishin marrëdhënie seksuale me një fetish ose një objekt jo-seksual.

9.Djali me “lodra”

 

10.Punonjësja e seksit

Ndërsa shumë meshkuj mund të kenë menduar për të pasur një marrëdhënie me një prostitutë, shumica e vajzave nuk kishin ëndërruar për ta bërë atë me një zhigolo. Vetëm 12.5% ​​thanë se ishte një nga dëshirat e tyre sekrete.

Por jo të gjitha gratë me të vërtetë donin që fantazitë e tyre seksuale të bëheshin realitet.

“Përafërsisht gjysma e grave me përshkrime të fantazive të nënshtruara specifikuan se nuk do të donin që fantazia të materializohej në jetën reale”, thanë hulumtuesit.

Ky rezultat konfirmon dallimin e rëndësishëm midis fantazive seksuale dhe dëshirave seksuale.

Studimi, u publikua në “Journal of Medicine Sexual, quizzed 799 women” kanadeze ku morën pjesë femra me një moshë mesatare prej 30-vjeç.