SURPRIZË PËR KRISHTLINDJE/ Banorëve do t’u ofrohen bileta të reja – AlpeGossip
SURPRIZË PËR KRISHTLINDJE/ Banorëve do t’u ofrohen bileta të reja

SURPRIZË PËR KRISHTLINDJE/ Banorëve do t’u ofrohen bileta të reja

Vëllai i Madh” ka vendosur që në këtë pikë të lojës t’ju dhurojë banorëve bileta,dy prej të cilave do të jenë kthimi për të ardhur në studio dhe për tu kthyer sërish në shtëpi.

Kjo surprizë do te jetë për ta në fund të spektaklit.