“JE FEMËR E ULËT”/ Pas sherrit me Antonelën, Big Mama lë papritur shtëpinë e BB VIP – AlpeGossip
“JE FEMËR E ULËT”/ Pas sherrit me Antonelën, Big Mama lë papritur shtëpinë e BB VIP

“JE FEMËR E ULËT”/ Pas sherrit me Antonelën, Big Mama lë papritur shtëpinë e BB VIP

Big Mama dhe Antonela vazhduan me zënkat e tyre edhe në mbrëmjen LIVE sot në Big Brother Vip.

Debati mes tyre ishte shumë i fortë, sa që të dyja vajzat përfunduan në lot.

Gjatë zënkës, Big Mama i tha “je femër e ulët” Antonelës pas të gjithë debatit që sipas saj ishte i padrejtë.

Sapo hyri në dhomën e rrëfimeve, Big Mama shpërtheu: “Dua të dal nga shtëpia tani, unë nuk mund ta duroj më këtë mbytje që është këtu, dhe të rri të shoh ato intriga që bën Antonela këtu.

Unë sic jam Big Mama dhe zemrën e madhe e kam. Mua më doli kjo fjalë nga goja, dhe unë e bëj. Unë do dal. Nuk dua të rri në asnjë moment në shtëpi me të. Të më thotë mua ajo shan në serbisht”.