VËMËNDJE/ Këto ngjyra janë “çelësi” për një gardërobë dimërore që duket e shtrenjtë – AlpeGossip
VËMËNDJE/ Këto ngjyra janë “çelësi” për një gardërobë dimërore që duket e shtrenjtë

VËMËNDJE/ Këto ngjyra janë “çelësi” për një gardërobë dimërore që duket e shtrenjtë

Me rënien e temperaturave dhe ardhjen e vjeshtës dhe dimrit, ka disa gjëra që i presim me padurim. Nuk humbasim kohë për të veshur palltot e preferuara apo trikot me thurje të trasha në nuancat e vjeshtës, kafes së ngrohtë, portokallisë apo bezhës.

Paleta e neutraleve, përveçse elegante, ka cilësinë për t’u dukur e sofistikuar dhe luksoze. Disi pjesët që janë me këto nuanca nuk dështojnë të bëjnë kurrë përshtypje. Duken të shtrenjta sikur të kishin firmën e një shtëpie të madhe mode. Investoni në këto ngjyra për komplete luksoze.

Kafe

Ngjyrat klasike të vjeshtës të dimrit: Erika Boldrin e veshur me ngjyrë kafe

Bezhë

Ngjyrat klasike të dimrit të vjeshtës: Slip Into Style veshur me bezhë

Blue e errët

Ngjyrat klasike të vjeshtës të dimrit: Aïda Badji Sané vesh një pallto marine

Portokalli

Ngjyrat klasike të dimrit të vjeshtës: Monikh e veshur me portokalli

Krem

Ngjyrat klasike të dimrit të vjeshtës: Jessica Skye e veshur me krem

Gri

Ngjyrat klasike të vjeshtës të dimrit: Eni e veshur me gri