“MË PËLQEJNË VAJZAT ME VITHE DHE GJOKS”/ Deklarata që nervozoi vajzat e “Përputhen” – AlpeGossip
“MË PËLQEJNË VAJZAT ME VITHE DHE GJOKS”/ Deklarata që nervozoi vajzat e “Përputhen”

“MË PËLQEJNË VAJZAT ME VITHE DHE GJOKS”/ Deklarata që nervozoi vajzat e “Përputhen”

Gjatë takimit të Anës dhe Bledit, konkurrentja tha se është ndjerë keq për komentet që ka marrë për gjoksin. Ndërsa Bledi tha se i pëlqejnë femrat e mbushura në trup. Kjo deklaratë nxiti diskutime me vajzat e tjera në studio, mes tyre edhe Mikela.

Bledi: Më pëlqejnë vajzat që janë të mbushura në trup, të kesh çfarë të prekësh.

Mikela: Të pëlqejnë femrat agresive, por s’të pëlqejnë femrat e holla.

Bledi: Thashë i pëlqej femrat agresive, por nuk i pëlqej femrat që s’janë të mbushura në trup.

Efi: Po pra të dobëtat, neve nuk na pëlqen, kaq.

Mikela: Po pra këtë doja ta pyesja dhe unë, këtu në studio kush të pëlqen?

Bledi: E kisha në kuptim tjetër, e hollë në kuptimin dërrasë fare, pa forma.

Efi: Unë ashtu jam, gjithsesi s’ka problem.

Bledi: Nuk dukesh ashtu.