Femrat kanë disa sugjerime për meshkujt: Çfarë s’duhet të na bëni në shtrat – AlpeGossip
Femrat kanë disa sugjerime për meshkujt: Çfarë s’duhet të na bëni në shtrat

Femrat kanë disa sugjerime për meshkujt: Çfarë s’duhet të na bëni në shtrat

Femrat kane disa kerkesa per meshkujt, gjate momenteve intime ne shtrat. Shume prej femrave nuk jane ne gjendje te jene te sinqerta ne lidhje me ate qe duan ne shtrat, ndaj edhe deshirat e tyre jane renditur ne nje artikull qe tregon per disa vecori, ato qe meshkujt nuk duhet te bejne ne shtrat.

Mos i shtrëngoni shumë gjokset e të dashurës

Është normale që një adoleshent pa përvojë ta bëjë këtë gjë. Por, meshkujt e rritur?

Shtrëngimi i fuqishëm i gjokseve të të dashurës nuk e bën atë të ndjehet mirë, në fakt, i shkakton asaj dhimbje.

Mos i shtrëngoni thithat

Shumë femra dëshirojnë t’ia prekni thithat, mirëpo nuk është një lëvizje që e dëshiron secila. Çelësi për seks të mahnitshëm është komunikimi, prandaj testoni gjërat para se të provoni të bëni diçka me thimthat e të dashurës…

Reciprociteti…

Nuk keni asnjë të drejtë të prisni nga një femër t’ju kryer seks oral, nëse ju refuzoni t’i kryeni asaj. Pikë.

Mos mbajtja e lubrifikantëve dhe prezervativëve

Këto janë gjëra shumë të rëndësishme dhe gjithmonë duhet të jeni të përgatitur për seks argëtues dhe të sigurt.

Lubrifikanti është i mahnitshëm për paralojë, prandaj jeni duke humbur shumë nëse nuk e keni atë..

Lënia mënjanë e paralojës…

Rrallëherë ndodh të keni seks të nxehtë dhe të shpejtë, ku ia hiqni fustanin e shtyni për muri …Mirëpo, duhet të mbani mend që shumica e femrave nuk mjaftohen me penetrim, prandaj duhet të dini se çfarë po bëni.