FLOKË TË KAPUR BISHT/ 9 modele bazike, por jo të mërzitshme (FOTOT) – AlpeGossip
FLOKË TË KAPUR BISHT/ 9 modele bazike, por jo të mërzitshme (FOTOT)

FLOKË TË KAPUR BISHT/ 9 modele bazike, por jo të mërzitshme (FOTOT)

Ne e dimë që ditët e nxehta të verës nuk janë idealet për të eksperimentuar me flokët, pavarësisht dëshirës së madhe. Temperaturat e larta nuk janë në anën tonë dhe flokët e lëshuar janë një hall më vete. Ndaj, jo pak vajza zgjedhin t’i kapin. Në vijim gjeni disa modele bazike, por që duken këndshëm.

1 – Onde të kapura sipër

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

2 – Fundet e flokëve të kthyera

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

3 – Kapja në fund + baluke

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

4 – Detaji i flokëve që mbulon lidhësen

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

5 – Fjongo/shall/scrunchie

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

6 – Kapje e thjeshtë

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

7 – Si Ariana Grande

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

8 – Të krehur në pjesën e përparme

Flokë të kapur bisht: 9 modele bazike, por jo të mërzitshme

9 – Të ndarë në dy anë në pjesën e përparme