FUSTANET ME KAPUÇ/ Trendi që askush nuk e priste, por të gjithë po e adhurojnë – AlpeGossip
FUSTANET ME KAPUÇ/ Trendi që askush nuk e priste, por të gjithë po e adhurojnë

FUSTANET ME KAPUÇ/ Trendi që askush nuk e priste, por të gjithë po e adhurojnë

Nuk e dimë a je në dijeni, por kudo po shfaqen personazhe të famshme me fustane me kapuç. Fillimisht, si trend e risolli Bella Hadid (ndonëse është prezantuar para 30 viteve nëpër pasarela), për pak nuk iu kushtua rëndësi dhe tani, krejt papritur të gjithë po veshin fustane me kapuç.

Nuk ka rëndësi si tingëllon, sërish gocat duken yll. Meqë ra fjala, ja kush e ka përqafuar trendin:

Fustanet me kapuç: Trendi që askush nuk e priste, por të

YOUTUBE

Margot Robbie

Fustanet me kapuç: Trendi që askush nuk e priste, por të

GETTY IMAGES

Jenna Ortega

Fustanet me kapuç: Trendi që askush nuk e priste, por të

GETTY IMAGES

Addison Rae

Ashley Graham

Tessa Thompson

Fustanet me kapuç: Trendi që askush nuk e priste, por të

GETTY IMAGES