“LIGJIN E BËN GRUAJA”/Visjan Ukcenaj e tregon me një FOTO ç’ndodh kur do të dalë me shokë – AlpeGossip
“LIGJIN E BËN GRUAJA”/Visjan Ukcenaj e tregon me një FOTO ç’ndodh kur do të dalë me shokë

“LIGJIN E BËN GRUAJA”/Visjan Ukcenaj e tregon me një FOTO ç’ndodh kur do të dalë me shokë

Aktori i humorit, Visjan Ukcenaj e ka përshkruar me një foto shprehjen “Ligjin e bën gruaja”. Visjani tregon se e pyeti bashkëshorten, Jonën nëse mund të dilte me shokë dhe ajo ia dha lejen, mirëpo duke e “kërcënuar” me armë. Jona shfaqet duke mbajtur armën në drejtimin e Visjanit teksa shfaqet e buzëqeshur ndërsa aktori pyet fansat me humor nëse duhet të dalë me shokë apo jo.

Postimi i ka bërë të gjithë të qeshin dhe sigurisht nuk kanë munguar komentet e shumta që i thonë Visjanit të mos dalë më mirë.

FOTO