Greta Koçi bën ndërhyrje në fytyrë dhe e tregon live (FOTO) – AlpeGossip
Greta Koçi bën ndërhyrje në fytyrë dhe e tregon live (FOTO)

Greta Koçi bën ndërhyrje në fytyrë dhe e tregon live (FOTO)

Greta është një ndër vajzat e ekranit që janë përfolur shpesh për ndërhyrje estetike në fytyrë.

Por thuajse asnjëra prej tyre nuk e ka pranuar publikisht. Megjithatë Greta Koçi sapo e theu këtë ‘rregull’ duke publikuar videon ndërkohë që po bën vetullat. Edhe ne nuk prisnim që këngëtarja të bënte publike ndonjë ndërhyrje tjetër.