HARROJENI LUKSIN E VIP-AVE/ Si shtëpia e Venerës dhe Lindit nuk keni parë – AlpeGossip
HARROJENI LUKSIN E VIP-AVE/ Si shtëpia e Venerës dhe Lindit nuk keni parë

HARROJENI LUKSIN E VIP-AVE/ Si shtëpia e Venerës dhe Lindit nuk keni parë

Në këtë periudhë fundviti, VIP-a të shumtë preferojnë të tregojnë ambientet e shtëpive të tyre, pemët e larta që kanë vendosur, zbukurimet dhe në shumicën prej tyre nuk mungon luksi. Por shtëpia e Venerës dhe Lindit është shumë më ndryshe.

Një pemë e vogël me drita dhe disa detaje që sjellin atmosferën festive e kanë bërë shtëpinë e çiftit shumë të ngrohtë.

Venera dhe Lindi kanë treguar gjithnjë thjeshtësi para publikut dhe mesa duket kështu kanë zgjedhur ta ruajnë edhe shtëpinë e tyre të mbushur me dashuri.

Kujtojmë që Venera dhe Lindi këtë vit u fejuan dhe së shpejti priten të bëjnë martesën.