HIDHINI NJË SY/ Disa momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode – AlpeGossip
HIDHINI NJË SY/ Disa momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode

HIDHINI NJË SY/ Disa momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode

Oh, bota e modës. Është aty ku kreativiteti nuk njeh kufij dhe çdo gjë është “in”, përsa kohë është e çuditshme dhe e vështirë për t’u kuptuar.

Më poshtë gjeni pikërisht ca prej këtyre momenteve:

1. Një modele në sfilatën Rick Owens.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GIL-GONZALEZ ALAIN/ABACA/EAST NEWS

2. Modelja sfilon në Javën e Modës në Paris më 1 tetor 2015.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GIL-GONZALEZ ALAIN/ABACA/EAST NEWS

3. Një modele ecën në pasarelë gjatë shfaqjes Victor & Rolf (pranverë-verë 2019) në Paris, Francë.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/ VICTOR BOYKO

4. Shumë e drejtpërdrejtë, por gjithsesi na pëlqen.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/ VICTOR BOYKO

5. Sfilata e Giambattista Valli, Ready to Wear.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GETTY IMAGES/ GAMMA-RAPHO/ VICTOR VIRGILE

6. Pasarela për Moschino, më 23 shkurt 2017, në Milano, Itali.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GETTY IMAGES/ GAMMA-RAPHO/ VICTOR VIRGILE

7. Po ju, a ecni dot kështu?

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/ ESTROP

8. Kur veshja ecën më shpejt se ju.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GETTY IMAGES ENTERTAINMENT/ PETER WHITE

9. Kësulëkuqja është këtu.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

IAN WEST – PA IMAGES

10. Modelja mban një kapak koshi plehrash mbi kokë, por prej lëkurë.

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GETTY IMAGES/ GAMMA-RAPHO/ VICTOR VIRGILE

11. Një modele ecën në pistë…

Ca momente të çuditshme nga sfilata të ndryshme mode!

GIL-GONZALEZ ALAIN/ABACA/EAST NEWS

Burimi: Bright Side