“HIQE DORËN NGA FYTYRA IME”/ Alvisa dhe Mikela përplasen keq, çfarë ndodhi mes vajzave? – AlpeGossip
“HIQE DORËN NGA FYTYRA IME”/ Alvisa dhe Mikela përplasen keq, çfarë ndodhi mes vajzave?

“HIQE DORËN NGA FYTYRA IME”/ Alvisa dhe Mikela përplasen keq, çfarë ndodhi mes vajzave?

Miklea dhe Alvisa kanë pasur një diskutim puntatën e sotme të “Për’puthen”, madje nuk kanë shmangur dot as ngritjen e toneve.

Deklarata e Mikelës se në “për’puthen” janë krijuar grupe solli reagimin e Alvisës dhe një pjese të djemve. Ajo e quajti Albin zar të Bashkimit dhe Alvisës, ndërsa kjo e fundit ndërhyripër të përgënjeshtruar deklaratën e Mikelës.

Mikela-Alvisës: Kur nuk je e larë mos shko te të tjerët.

Alvisa: Unë jam shumë e larë.

Mikela: Me çfarë je larë?

Alvisa: Me shampo me balsam, me të gjitha.

Mikela: Uroj që pasi të lahesh të shplahesh.

Alvisa: Kam kuptuar që kur njerëzit dredhin muhabetet dhe nuk japin asnjëherë asnjë përgjigje, janë të zhytur.

Mikela: Më pëlqen shumë që jeni bërë grupe këtu dhe t’ju shohim se sa do ju rrojnë këto grupe kur të dilni.

Albi: Kush i ka grupet dhe se kush i krijoi grupet Mikela e dimë të gjithë.

Mikela: Ti mos fol fare njëherë se ti je bërë zar i këtyre.

Alvisa: Avash njëçikë me zarin ti.

Mikela: Hiqe dorën nga fytyra ime.