PSE MË KE NDENJUR AFËR? Arditi i kthehet Fifit: E kam parë të nevojshme prej problemeve që ke pasur – AlpeGossip
PSE MË KE NDENJUR AFËR? Arditi i kthehet Fifit: E kam parë të nevojshme prej problemeve që ke pasur

PSE MË KE NDENJUR AFËR? Arditi i kthehet Fifit: E kam parë të nevojshme prej problemeve që ke pasur

Fifi dhe Arditi kanë debatuar me njëri-tjetrin në Post Big Brother VIP.

Ishte Fifi që e pyeti Arditin pse i ka qëndruar afër gjatë qëndrimit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri që shkaktoi një debat të shkurtër mes tyre.

Arditi: E kam pa të nevojshme prej problemeve që ke pasur jashtë. Unë të kam parë në shumë situata, në koncerte, në xhirime.

Fifi: E ka parë Arjola. Ti ke thënë që ke qenë shoku im i ngushtë.

Arditi: Unë kam thënë kam qenë shoku i ngushtë brenda.

Fifi: Unë ta bëra një pyetje, pse më ke ndejt afër?

Arditi: Prej problemeve që ke pasur.

Fifi: Çfarë problemeve kam pasur?