Historia horror e këngëtares shqiptare: Jetoja në një shtëpi ku ishin vrarë njerëz – AlpeGossip
Historia horror e këngëtares shqiptare: Jetoja në një shtëpi ku ishin vrarë njerëz

Historia horror e këngëtares shqiptare: Jetoja në një shtëpi ku ishin vrarë njerëz

Anxhela Peristeri është e vetmja këngëtare shqiptare që ka rrëfyer publikisht një histori tmerri në publik.

Anxhela fillimisht ka treguar se i beson shumë historitë me shpirtra dhe mendon se këto gjëra janë të vërteta.

Nisur nga kjo ajo ka treguar se kur jetonte në një shtëpi bashkë me disa këngëtare të tjera në Patra të Greqisë e ka vërtetuar prezencën e shpirtit pas vdekjes.

Këngëtarja tregoi se në atë shtëpi dritaret kërcisnin, televizori ndizeje fikej vetë dhe njerëzit largoheshin nga ajo shtëpi kur e merrnin me qera.

Më vonë ajo kishte mësuar se në atë shtëpi ishte ekzekutuar gruaja e pronarit të pallatit, çka shpjegonte më pas këtë prezencë të frikshme por që Anxhela e kishte ndjerë.