HOROSKOPI DHE VIPAT/ Jona Kalemaj, “Virgjerësha” që admirohet nga publiku! – AlpeGossip
HOROSKOPI DHE VIPAT/ Jona Kalemaj, “Virgjerësha” që admirohet nga publiku!

HOROSKOPI DHE VIPAT/ Jona Kalemaj, “Virgjerësha” që admirohet nga publiku!

Jona Kalemaj është ish banorja e Big Brother Albania 7 e cila edhe pas mbarimit të spektaklit preferohet shumë nga publiku.

Në horoskop ajo i përket shenjës së Virgjëreshës dhe përputhet më së miri me karakteristikat e saj.

Për virgjereshat ashtu si edhe Jona, thuhet se “nuk i lëviz qimja” në pamje e prandaj atë  shohim gjithnjë të kuruar deri në detaje.

Kjo shenjë tregon shumë ndjeshmëri publike dhe një lidhje të ngushtë me familjen, madje konsiderohen si “më të vërtetët” në këtë ndjeshmëri, në krahasim me shenja të tjera që në dukje të parë janë më të dashur. Ndaj jo pa arsye e shohim në profilin e saj se pjesa më e madhe e postimeve i dedikohen familjes.

Së fundmi një “virgjereshë” si Jona Kalemaj ngjall gjithnjë admirim tek publiku për pozitivitetin që transmeton.

/AlpeNews.al