HOROSKOPI/ Njihuni me datat më me fat të muajit Shkurt – AlpeGossip
HOROSKOPI/ Njihuni me datat më me fat të muajit Shkurt

HOROSKOPI/ Njihuni me datat më me fat të muajit Shkurt

Shkurti është periudha në të cilën dimri është në fazën e tij përfundimtare dhe ardhja e pranverës ngadalë lë të kuptohet që po vjen. Kjo është edhe koha më e favorshme e vitit, kështu që çdo ditë mund të hasni mundësi të reja gjatë rrugës. Por sipas asterologëve këto janë datat më me fat të muajit Shkurt…

2 shkurt – Data pasqyrë

Në këtë ditë kemi serinë 02-02 e cila përfaqëson datën e pasqyrës pasi na ndihmon të hapim sytë jo vetëm për atë që po ndodh tani, por edhe për të kuptuar se çfarë ka ndodhur kohët e fundit. Kjo është dita kur duhet të mendoni më në detaje, por edhe të ndiqni planet. Numri 2 do të forcojë vullnetin tuaj, do t’ju japë energji, motivim dhe dëshirë për të zhvilluar aftësitë udhëheqëse.

5 shkurt – Tranziti i Venusit në Mars

Ky është një aspekt i favorshëm që mund të ketë një ndikim të rëndësishëm tek secili prej nesh, pasi kjo do të jetë një ditë energjie të re, e favorshme për të bërë biznes, si dhe për t’u argëtuar.

11 shkurt – Mërkurri hyn në Ujor

11 shkurti do të zgjojë tek secili prej nesh dëshirën për njohuri, shkencë dhe përvetësimin e aftësive të reja.

Dëgjoni intuitën tuaj sot dhe mos kini frikë të bëni atë që duhet të bëni. Përveç kësaj, pas 11 shkurtit do të ketë një periudhë kur çdo person do të jetë më i mirë.