I KISHIT MENDUAR? 5 gjëra të shpifura që tregojnë se jemi mirë me shëndet – AlpeGossip
I KISHIT MENDUAR? 5 gjëra të shpifura që tregojnë se jemi mirë me shëndet

I KISHIT MENDUAR? 5 gjëra të shpifura që tregojnë se jemi mirë me shëndet

Trupi i njeriut ka gjithmonë diçka për të zbuluar. Të gjithë i përjetojmë ato momentet që nuk janë dhe aq të këndshme, si përshembull të biesh erë nga djersët në verë, apo të lëshosh gazra në vendin dhe kohën e gabuar.

Gjithsesi për aq kohë sa janë proçese fiziologjike s’ka asgjë për turp këtu. Madje, nëse nuk e dinit disa prej gjërave “të shpifura” që ndodhin me trupin tonë tregojnë se imuniteti ynë është më i fuqishëm se kurrë dhe se gëzojmë shëndet të plotë.

1. Gazrat e tepërta

Keni dëgjuar me siguri se gazrat kanë ndikim në shëndetin e zemrës, por në fakt ato janë gjithashtu një sinjal që tregon se sistemi juaj imunitar po shkon për mrekulli.

2. Jashtqitje e butë.

Mund të surprizoheni, por çfarë del nga trupi juaj tregon shumë për çfarë ka brenda tij. Nëse jashtëqitja juaj është e madhe, e butë dhe e formuar kjo tregon se gjithçka është ok me sistemin imunitar.

3. Erërat e trupit

Erërat e pakëndshme të trupit mund të duken si sinjal i diçkaje që nuk po shkon mirë, por sipas ekspertëve tregon tjetër gjë. Trupi mund ta bëjë vet detoksin e vetes duke lëshuar aroma të pakëndshme jashtë.

4. Jashqitja juaj nuk mban erë aq të keqe

Nëse mund ta lini banjën pa qenë nevoja për t’i hedhur aromatizues apo të ndizni një qiri me erë,urime. Trupi juaj po funksionon mirë!

5. Lëvizje e rregullt e zorrëve

Një tjetër sinjal që flet për një reflektim të shëndetshëm të trupit tuaj