7 çanta perfekte për verë nëse nuk e simpatizoni çantën e kashtës (FOTO) – AlpeGossip
7 çanta perfekte për verë nëse nuk e simpatizoni çantën e kashtës (FOTO)

7 çanta perfekte për verë nëse nuk e simpatizoni çantën e kashtës (FOTO)

Nëse je e fiksuar pas çantave atëherë je në vendin e duhur. Vera tashmë ka mbërritur dhe si çdo sezon, edhe këtë vit mezi presim të dimë se cilat do të jenë çantat më në modë që do t’ia shohim çdo fashioniste.

Nëse nuk e simpatizoni çantën e kashtës dhe nëse ju janë mërzitur ato çantat me rrip të gjatë që mbahen në mes, këtë vit ka modele të reja që i shtohen listës së çantave “It” të 2018-s:

Pa humbur shumë kohë, ne po ju prezantojmë me çantat e verës që do t’i shihni kudo.

FOTO)