I PASKEMI RËNË NË QAFË KOT/ Kjo është shenja e horoskopit që është shumë ndryshe nga… – AlpeGossip
I PASKEMI RËNË NË QAFË KOT/ Kjo është shenja e horoskopit që është shumë ndryshe nga…

I PASKEMI RËNË NË QAFË KOT/ Kjo është shenja e horoskopit që është shumë ndryshe nga…

Të gjithëve na ka ndodhur që në një moment të caktuar, të jemi shtirur për atë që nuk jemi. Është diçka që ndodh më se rëndomtë në rrjete sociale, por edhe në jetën e përditshme dhe sigurisht që arsyet janë nga më të habitshmet. Mirëpo kur të tjerët fillojnë t’ju vlerësojnë në bazë të asaj që shfaqni, dhe jo për atë që vleni në të vërtetë, lind natyrshëm pyetja : ‘’A do të mund të më kuptojnë ndonjëherë?’’. Shenja  e mëposhtme jo vetëm që duhet është më e keqkuptuara e horoskopit, por në të njëjtën kohën edhe më e paragjykuara. Ndaj është momenti t’ju heqim perden syve dhe të mësoni t’i shikoni ashtu siç janë në të vërtetë.

VIRGJËRESHA: Kur thua Virgjëresha, nuk mund të mos mendosh menjëherë për shenjën më perfeksioniste të horoskopit. Të lindurit në këtë shenjë, shpeshherë përshkruhen si njerëz pedantë, pa kurrfarë emocioni dhe analitikë. Duket se Virgjëresha është një nga ato shenja që studion gjithmonë çdo gjë dhe nuk hedh asnjë hap pa u menduar dhe siguruar mirë. Por, është krejt e kundërta. Virgjëresha është një shenjë me këmbë në tokë, shumë krijuese, optimiste dhe ka një ndjenjë fantastike të humorit. Virgjëresha nuk është gjithmonë ‘’strikte dhe e palëkundur ‘’siç e mendoni, përkundrazi gabon shpeshherë dhe përpiqet të mësojë prej eksperiencave që krijoni. Virgjëresha është shenja më e vërtetë e gjithë horoskopit, i urren gënjeshtrat dhe përpiqet t’u rrijë larg njerëzve që mashtrojnë.