KAMIONI ME 157 KUFOMA BRAKTISET NË ZONËN E BANUAR/ Banorët që jetonin afër filluan të ankoheshin për erën e keqe – AlpeGossip
KAMIONI ME 157 KUFOMA BRAKTISET NË ZONËN E BANUAR/ Banorët që jetonin afër filluan të ankoheshin për erën e keqe

KAMIONI ME 157 KUFOMA BRAKTISET NË ZONËN E BANUAR/ Banorët që jetonin afër filluan të ankoheshin për erën e keqe

Një kamion i mbushur me 157 kufoma njerëzish është gjetur i braktisur në një fushë në Meksikë.

Trupat u ngarkuan në kamionin frigoriferik në Jalisco pasi në morg nuk kishte më hapësira për të mbajtur kufomat dhe u zhvendosën në një zonë banimi.

Banorët që jetonin afër kamionit filluan të ankoheshin për erën e keqe, ndërsa zyrtarët nisën hetimet se si kamioni me kufomat përfundoi atje. Shumë prej trupave tashmë ishin kalbur plotësisht.