KËNAQËSIA NË SHTRAT/ Ja 5 zonat që duhen mësuar përmendësh për ta arritur atë – AlpeGossip
KËNAQËSIA NË SHTRAT/ Ja 5 zonat që duhen mësuar përmendësh për ta arritur atë

KËNAQËSIA NË SHTRAT/ Ja 5 zonat që duhen mësuar përmendësh për ta arritur atë

Për të përjetuar kënaqësinë në shtrat, është shumë e rëndësishme të mësosh se cilat janë zonat e ndjeshme në trupin tënd! E duke ditur këto, orgazma është vetëm një minutë larg. “The Sun” shpregon se janë 5 zona të ndryshme që duhet të dish nëse do të përjetosh orgazmën.

Thithkat

Epo, kjo është shumë sensitive. Menjëherë sapo mashkulli nis të pickojë thithkat e partneres, shumë femra ngacmohen aty poshtë. Por kjo nuk duhet të mbetet me kaq, pasi i duhet bërë “yzmeti” deri në fund!

Klitori

Shumë seksologë ende debatojnë sesi klitori mund të ndikojnë që femra të përjetojë orgazmën! Niseni me gishtërinjt, e më pas përfundojeni me penetrimin, shpjegon “The Sun”. Dhe goca mos u bëni përtace, këtë herë duhet të jeni të ulur mbi partnerin, që kjo të funksionojë!

Pika G

Pika G e njohur si pika më ë fortë e orgazmës që arrijnë femrat sjell tek ato ndjesi të mrekullueshme. Është e përqëndruar në pjesën e përparme të vaginës. Ndaj nis e kërko, derisa ta gjesh.

Pika A

Studiuesit tregojnë se pika A është e vendosur më thellë se pika G , ajo vendoset brenda kanalit të mitrës dhe kjo pikë mund të stimulohet duke përdorur të njëjtën mënyrë siç stimuloheni për pikën G.

Vagina

Orgazma vaginale nxitet nga nervat të cilat gjenden në pjesën e komblikut. Por, jo të gjitha gratë e njohin orgazmën vagjinale të pastër. Shumë femra, pranojnë se provojnë një orgazëm vaginale me kusht që njëkohësisht të stimulohet klitori.