Keni fiksim 69-ën, harrojeni! Pozicioni 77 do ua heqë trurin, provojeni dhe nuk do zhgënjeheni! – AlpeGossip
Keni fiksim 69-ën, harrojeni! Pozicioni 77 do ua heqë trurin, provojeni dhe nuk do zhgënjeheni!

Keni fiksim 69-ën, harrojeni! Pozicioni 77 do ua heqë trurin, provojeni dhe nuk do zhgënjeheni!

Pozicioni i vjetër tashmë i njohur si ‘69’ tani ka konkurrencë serioze. Bëhet fjalë për pozicionin e ngjashëme me “pozicionin e lugës”, i cili përkatësisht ka marrë emrin për shkak të bashkimit të trupave të partnerëve totalisht kur janë në atë pozicion.

Për të arritur këtë ekstazë numerike, duhet të shtriheni të dy anash, partneri duhet të jetë pas jush, duhet të shikoni në të njëjtin drejtim. Më pas duhet të vendosni të dyja këmbët rreth këmbës së sipërme të mashkullit dhe lejoni partnerin të hyjë drejt jush, drejtoni vithet tek ai.

Më pas shtrini lehtë këmbët në këndin prej 45 gradësh nga trupi dhe vazhdoni të qëndroni të lidhur, të ngjitur. Tingëllon e komplikuar – mirëpo në praktikë është shumë më e thjeshtë se sa kështu “e shkruar në letër”.

Në atë pozicion stimulohet drejtpërdrejt pika G dhe quhet pozicioni i dy shtatave 77.