Bes Kallaku gjen SOZINË, ngjashmëria mes tyre e “frikshme”: Nuk është PHOTOSHOP o njerëz… (FOTO) – AlpeGossip
Bes Kallaku gjen SOZINË, ngjashmëria mes tyre e “frikshme”: Nuk është PHOTOSHOP o njerëz… (FOTO)

Bes Kallaku gjen SOZINË, ngjashmëria mes tyre e “frikshme”: Nuk është PHOTOSHOP o njerëz… (FOTO)

Personazhet e njohur në botë, por edhe në Shqipëri jo rrallëherë kanë gjetur sozitë e tyre, dhe madje i kanë takuar ata. Kur je VIP, e ke më të lehtë pasi sozitë të gjejnë ty, dhe jo ti ata. Në rastin e aktorit të njohur të humorit Bes Kallakut, është ndryshe. Besi ka gjetur sozinë e tij, në Poloni. Në një foto të publikuar në Instagram, Besi na ka njohur me sozinë, që është një kampion në vendin e tij.

Nëse e shikon kalimthi këtë foto mendon se është Besi, por pasi e shikon me vëmendje kupton që nuk është ai. Besi ka shkruar bashkangjitur fotos së sozisë “Nuk kam parë ngjashmëri më të madhe. Nuk është Photoshop”. Juve si ju duket? Ngjajnë apo jo?