Kordelet e kokës janë rikthyer në modë dhe ka 6 mënyra të papara si mund ti vendosim – AlpeGossip
Kordelet e kokës janë rikthyer në modë dhe ka 6 mënyra të papara si mund ti vendosim

Kordelet e kokës janë rikthyer në modë dhe ka 6 mënyra të papara si mund ti vendosim

Me siguri edhe ju ashtu si ne i keni patur fiksim kordelet (shiritat) e kokës, pa të cilat nuk dilnim nga shtëpia. Ky trend u përket viteve ’90, por falë ikonave të modës është rikthyer sërish dhe mënyrat se si ta vendosim në flokë janë disa.

Nga stili sportiv tek ai elegant mëposhtë janë të listuara 13 modele:

1.I vendsour në mes të kokës

 

2.Të gjitha flokët pas

 

3.Me flokët e kapura bisht lart

4.Flokët e ndara në mes

5.Vendosje moderne

6.Shirit i trashë, i vendosur deri tek balli