Ku është pika G te femrat? Si t’a gjeni këtë pikë të kënaqësisë seksuale te një grua? – AlpeGossip
Ku është pika G te femrat? Si t’a gjeni këtë pikë të kënaqësisë seksuale te një grua?

Ku është pika G te femrat? Si t’a gjeni këtë pikë të kënaqësisë seksuale te një grua?

Pika G te femrat është një zonë erogjene që ka përçarë ekspertë seksi për vite me rradhë, megjithatë shumica tani pajtohen se ekziston. Por ku ndodhet?

Pika G është një zonë e vaginës e cila besohet të jetë çelësi për të ndihmuar gratë të arrijnë orgazma më të gjata dhe më të forta.

Gratë kanë një zonë super të ndjeshme brenda vaginës në muret e përparme. Kur stimulohet, zona e kënaqësisë misterioze mund t’ju çojë në orgazmë më shpejt sesa në seksin penetruese, transmeton lajmi.net.

Disa gra përjetojnë një orgazmë intensive dhe të thellë, të ndryshme nga ato të arritura përmes stimulimit të klitorit.

“G” i referohet Dr Ernst Gräfenberg – Një gjinekolog gjerman që kishte “zbuluar” vendin e kënaqësisë në vitet 1940.

Që atëherë, ka qenë një temë e nxehtë midis shkencëtarëve të seksit.

Cila është Pika G?
Thënë në terma të thjeshtë, vendi G është një zonë e ndjeshme në murin e përparëm të vaginës që mund të sjellë një ndjenjë intensive të kënaqësisë për gratë.

Seksologisti Dr Jess O’Reilly tha: “Pika G nuk është një entitet i dallueshëm, as nuk është i vendosur brenda vaginës, mund të ndihet përmes vaginës dhe kur stimulohet, indet fillojnë të rriten.

“Për dallim nga të qenit një organ i vetëm, besohet se ndjeshmëria e tij lidhet me stimulimin korelor të prostatës femërore, sfungjerit uretral dhe klitorit të brendshëm”.

Ku është vendi femër G?
Vendndodhja G është e vendosur dy deri në tre centimetra në vaginë, dhe duhet të ndjejë një pjesë të vogël të indeve të zvarritura dhe të mprehta.

Zona është shumë e ndjeshme dhe do të pëlqehet kur preket, disa gra madje mund të arrijnë orgazmën përmes saj duke u stimuluar.

Si mund ta gjeni?
Gjetja e Pikës G para se të lejoni të tjerët të provojnë është mënyra më e mirë për të zbuluar fuqinë e saj.

Duke rënë në shpinë ju duhet të jeni në gjendje ta ndjeni atë me gishtërinjtë tuaj të drejtuar drejt tavanit.

Seksperti Lou Paget tha: “Në vend se të shtriheni në një shtrat, mund të jetë më e lehtë për t’u ulur dhe për t’u ndjerë brenda vetes, por sigurohuni që ju jeni pak të ngjallur së pari.

“Gishtat e grave ndonjëherë mund të jenë shumë të vogla ose të shkurtra për të arritur kështu që një lodër ose gishtat e një partneri mund ta gjejnë më lehtë”.

Nëse keni një partner, gjëja më e mirë për të bërë është të qëndroni në shpinë, ndërsa partneri juaj fut një gisht me pëllëmbën e tyre përballë tavanit.

Partneri juaj duhet të prekë “anën e sipërme” të murit vaginal.