Ky është gabimi i pafalshëm që bëni gjatë seksit – AlpeGossip
Ky është gabimi i pafalshëm që bëni gjatë seksit

Ky është gabimi i pafalshëm që bëni gjatë seksit

Më shumë se gjysma e meshkujve e bëjnë këtë gabim gjatë seksit dhe kjo sjell një shkatërrim të raportit intim me partneren. Një studim i ri i kryer nga Robin Milhausen, dëshmoi se 53% e
meshkujve ishin të përqendruar vetëm gjatë aktit dhe nuk i kushtonin aspak rëndësi paralojës e as përkëdheljeve pas seksit.Femrat e adhurojnë që meshkujt para se të arrijnë tek akti, të luajnë
dhe ta nxehin situatën në forma të ndryshe dhe pas aktit duan që ata ti përqafojnë dhe t’i përkëdhelin, gjë e cila gjatë studimit u pa se mungonte në më shumë se gjysmën e meshkujve.Gjithashtu rezultoi se 96% e femrave të anketuara dëshironin që mashkulli të ishte dominant në shtrat.