MBETËM PA FJALË/ “Reçipetat e Fantazisë” qenkan një mrekulli më vete dhe duhet ti shikoni tani (VIDEO) – AlpeGossip
MBETËM PA FJALË/  “Reçipetat e Fantazisë” qenkan një mrekulli më vete dhe duhet ti shikoni tani (VIDEO)

MBETËM PA FJALË/ “Reçipetat e Fantazisë” qenkan një mrekulli më vete dhe duhet ti shikoni tani (VIDEO)

Një nga sfilatat më të shumëpritura të çdo viti është ajo e “Victoria’s Secret”, e cila do të mbahet këtë vit në Nju-Jork.

Ndërsa janë konfirmuar modelet që do të shkelin në skenë, tashmë tregohet dizajni i “Reçipetave të Fantazisë”.

Këtë vit u zgjedh modelja Elsa Hosk, e cila do të shfaqet me të brendshmet që janë të dizajnuara nga “Atelier Swarovski” me 2.100 diamante.

Modelja suedeze është mësuar që të mbajë krahët e rëndë dhe të ndryshojë qindra paraqitje, por jo që të jetë përgjegjëse e reçipetave që kushtojnë miliona dollarë.

“U drodha momentin që e zbulova”, tregon Hosk për momentin që mësoi se ishte përzgjedhur të mbante këto reçipeta.

Reçipetat ngjyrë nude janë të zbukuruara me diamntet e bardha, ndërsa vijnë në formën e një crop-top.

Një nga sfilatat më të shumëpritura të çdo viti është ajo e “Victoria’s Secret”, e cila do të mbahet këtë vit në Nju-Jork.

Ndërsa janë konfirmuar modelet që do të shkelin në skenë, tashmë tregohet dizajni i “Reçipetave të Fantazisë”.