MBI TAVOLINË/ Çiftet duhet të fillojnë 2019-ën me këtë pozicion të çmendur SEKSI – AlpeGossip
MBI TAVOLINË/ Çiftet duhet të fillojnë 2019-ën me këtë pozicion të çmendur SEKSI

MBI TAVOLINË/ Çiftet duhet të fillojnë 2019-ën me këtë pozicion të çmendur SEKSI

Filloni vitin tuaj të ri duke përmirësuar jetën seksuale. Për këtë, eksperti i seksit tregon përse pozicioni në tavolinë është i duhuri për ta arritur këtë.
Për të ndezur disa nga pasionet e juaja, provoni të largoheni paksa nga shtrati juaj, duke u lokuar diku tjetër në shtëpinë tuaj

Ekspertët rekomandojnë që të vendoseni në një sipërfaqe të fortë, në vend të shtratit tuaj komod, gjë që e bën pozicionin e seksit në tavolinë të përkryer për plotësimin e kësaj kërkese.

Gruas i kërkohet të shtrihet në shpinën e saj në tavolinë, me njërën këmbë ngritur në ajër.

Ndërkohë, partnerit të saj i kërkohet të qëndrojë në këmbë përpara tavolinës, si dhe të penetrojë njëkohësisht.