“MBRETËRIMI”/ Ky është pozicioni i seksit që të gjitha gratë duhet ta provojnë – AlpeGossip
“MBRETËRIMI”/ Ky është pozicioni i seksit që të gjitha gratë duhet ta provojnë

“MBRETËRIMI”/ Ky është pozicioni i seksit që të gjitha gratë duhet ta provojnë

Rrëmbeni kurorën tuaj tani zonjusha dhe zonja sepse është koha që të mbretëroni në fronin tuaj.

Është koha që të provoni “Mbretërimin” sepse ju e meritoni apo jo?

“Mbretërimi” është një pozicion seksi që e vë gruan në pozitë të fuqizimit dhe kontrollit, ashtu siç një mbretëreshë qëndron.

E njohur gjithashtu si “facesitting”, ku gruaja ulet ose qëndron mbi fytyrën e partnerit, ju merrni stimulim anal ose oral.

Sipas Urban Dictionary, “Mbretërimi” ka një histori të gjatë dhe daton që në lashtësi.

Aty shkruhet:

Një art i lashtë në të cilin një grua shtyn dhe frenon gjenitalet dhe/ose anusin e saj kundër gjuhës, buzëve dhe hundës së mashkullit së saj.
Pamjen e parë të kësaj mund ta shihni në vizatimet e lashta egjiptiane, por dihet të ketë qenë një pjesë historike e të lashtës japoneze, kineze, indiane, mesjetare evropiane, viktoriane dhe kultura të tjera.”
Ata shtojnë se fillimisht “Mbretërimi” ishte për gratë e shtresës së lartë, të cilat e praktikonin këtë stil me ndonjë nënshtresë për të marrë kënaqësi seksuale kur burri i tyre nuk ishte në shtëpi.