ME BEL TË LARTË DHE PRINTE/ Këto janë bikini-t që do të shihni në sezonin veror 2019 - AlpeGossip
ME BEL TË LARTË DHE PRINTE/ Këto janë bikini-t që do të shihni në sezonin veror 2019

ME BEL TË LARTË DHE PRINTE/ Këto janë bikini-t që do të shihni në sezonin veror 2019

Përgatituni mirë sepse bikini-t për 2019 janë një prurje gjithë “dashuri”.Përveç do të shihni një rikthim të viteve 70,80 ose 60 do ti adhuroni trendete  reja me printe,lëkurë dhe me cop më të plotë.

Nëse deri dje keni menduar se këto nuk do i vishnit kurrë  së fundmi në pasaralet e modës këto modele kanë marrë gjtihë vëmendjen e  femrave.

Ne ju njohim me disa nga modelete bikinit që do të shihni në  sezonin verorë 2019.