Meshkuj vetëm këto 5 pozicione duan femrat gjatë seksit – AlpeGossip
Meshkuj vetëm këto 5 pozicione duan femrat gjatë seksit

Meshkuj vetëm këto 5 pozicione duan femrat gjatë seksit

Kërcim” në prehër

Pjesa më e madhe e femrave i pëlqen të qëndrojnë sipër për një arsye të thjeshtë: I bën të ndjehen sikur janë në krye dhe pushteti është gjithnjë një nxitës i mirë.

Zona e komfortit

Ose sic e njohim ndryshe: Pozicioni misionar. Askush nuk duhet ta injorojë potencialin e këtij pozicioni për akt të nxehtë seksual. Ndoshta ky stil mund të bëhet i mërzitshëm, por vetëm nëse ju mungon pasioni dhe kreativiteti.

T’i qëndroni ngjitur

Djema, ky është një pozicion i lehtë për ju dhe ka gjasa që të preket pika G e femrës dhe ajo të përjetojë orgazëm. Provojeni kudo ku jeni!

Stili i “lugës”

Femrat pëlqejnë ta ndjenjë kraharorin e mashkullit të ngjitur në kurriz. Ajo do ta pëlqejë pozicionin e lugës, sepse është shumë i rehatshëm dhe mund të luani me gjinjtë apo klitorin e saj.

Stili i qenit

Ndoshta kjo është suprizë për ju, por stili i qenit është një nga pozicionet seksuale që femrave u pëlqen më shumë.