MËSOJENI TANI/ Sa duhet të zgjasë seksi që ai/ajo të mos heqë dorë prej jush? – AlpeGossip
MËSOJENI TANI/ Sa duhet të zgjasë seksi që ai/ajo të mos heqë dorë prej jush?

MËSOJENI TANI/ Sa duhet të zgjasë seksi që ai/ajo të mos heqë dorë prej jush?

Faktet janë ato që “mbysin” fjalët dhe kjo teori sigurisht vlen edhe kur flasim për seksin! Sigurisht, dëshira e partnerëve gjatë aktit është që secili ta kënaqë tjetrin maksimalisht, por pavarësisht sa “PO” dëgjoni pas pyetjes “A të pëlqeu”, tregues më e besueshëm është koha.

Përpos performancës, kohëzgjatja e seksit ka shumë rëndësi. Studime të shumta tregojnë se gratë duan 25 minuta dhe 51 sekonda që seksi t’i shijojë plotësisht, përfshi këtu edhe paralojën.

Ndërsa për meshkujt mjafton 25 minuta dhe 43 sekonda. Meqë faktet janë fakte, bëni ç’të doni, por respektojini afatet kohore nëse doni një partner/e seksualisht të lumtur.

Përveç kësaj mos harroni 2 nga gjërat e rëndësishme që shumica e njerëzve kërkojnë në shtrat.

Partneri duhet të jetë thjesht i kujdesshëm dhe entuziast! Sigurisht të arrish orgazmën është e rëndësishme, por në eksperimentet e kryera, kjo ishte renditur ndër elementët e fundit që e bëjnë seksin më interesant. Gjithçka duhej ishte një komunikim tërheqës dhe një puthës i mirë.

Ndërsa në listën e gjërave që shumica e vajzave single nuk duronin dot në shtrat ishte një partner që flet shumë, apo mungesa e lëvizjeve dhe pasioni i vakët.