Nuk e di pse, por atij nuk i ngrihet!: Ja 5 arsyet si, qysh, tek, çfarë – AlpeGossip
Nuk e di pse, por atij nuk i ngrihet!: Ja 5 arsyet si, qysh, tek, çfarë

Nuk e di pse, por atij nuk i ngrihet!: Ja 5 arsyet si, qysh, tek, çfarë

1. Stres

Mbase diçka nuk shkon mirë në punë apo është zënë me mamanë. Streset e përditshmërisë ndikojnë në ereksion. Ai thjesht se ka mendjen fare, po fare për “qejf”.

2. Porno

Nëse ai shikon shumë porno dhe masturbohet shpesh atëherë mundësitë për ereksion gjatë kohës që është me ju do të jenë të pakta. Të shikuarit porno sistematikisht do ta ulë ndjeshmërinë te partneri, kështu atij thjesht s’do t’i bëjë më përshtypje nëse ti je e zhveshur apo ke marrë një pozicion seksi. Ai thjesht e ka parë këtë skenë kushedi se sa herë.

3. Ndjenja e fajit

Nuk dimë të themi se për çfarë, por për diçka ai djalë ndjehet fajtor. Kushedi një tradhti kohë më parë, një sms ish-it apo një imagjinatë e shfrenuar me një VIP.

4. Thjesht nuk i bëhet

Pas gjithë këtyre hamendësimeve, mbase arsyeja është shumë më e thjeshtë. Atij thjesht nuk i vjen të bëjë seks në ato momente dhe kaq!