MËSOJINI TANI/ 7 kuriozitete që nuk i keni dëgjuar ndonjëherë për seksin – AlpeGossip
MËSOJINI TANI/ 7 kuriozitete që nuk i keni dëgjuar ndonjëherë për seksin

MËSOJINI TANI/ 7 kuriozitete që nuk i keni dëgjuar ndonjëherë për seksin

Marrëdhënia intime është diçka personale që ndodh mes dy njerëzve dhe si e tillë ajo përjetohet në maksimum, kur ka ndjenjë mes partnerëve ose edhe kur është diçka kalimtare. Si e tillë, edhe pse njerëzit vijojnë të kenë seks me njëri-tjetrin, ka ende shumë gjëra që kuriozojnë në këtë çështje. Këtu janë shtatë kuriozitetet që nuk i kishim dëgjuar ndonjëherë për seksin dhe është koha që t’i mësoni edhe ju.

-Pirja e duhanit është e dëmshme për shëndetin, por edhe për seksin, veçanërisht tek burrat. Ndalimi i pirjes së duhanit, e bën më të mirë ereksionin dhe e zgjat më shumë.

-Gjatë marrëdhënieve, organet gjenitale, gjinjtë dhe hundët fryhen për shkak të presionit të lartë të gjakut. Si rezultat, flegrat e hundës zmadhohen dhe në këtë rast futet shumë ajër dhe ju mund të ftoheni.

-Sperma është një agjent i shkëlqyer kundër plakjes dhe fantastik për lëkurën e fytyrës.

– Me moshën, penisi bëhet më i vogël.

– Vetëm 25% e grave arrijnë të kenë një orgazmë me një penetrim të vetëm, të tjerët kanë nevojë për stimulim klitoral.

-Sipas një studimi të kohëve të fundit, gratë e arsimuara kanë më shumë gjasa të kenë seks anal se sa ato më pak të arsimuara.