DITËLINDJET E 22 KORRIKUT/ Kush feston sot? NGA SELENA GOMEZ DERI TE PRINC… (FOTO) – AlpeGossip
DITËLINDJET E 22 KORRIKUT/ Kush feston sot? NGA SELENA GOMEZ DERI TE PRINC… (FOTO)

DITËLINDJET E 22 KORRIKUT/ Kush feston sot? NGA SELENA GOMEZ DERI TE PRINC… (FOTO)

Data shënon 21  korrik dhe AlpeNews.al ju sjell disa nga njerëzit më të rëndësishëm që sot festojnë ditëlindjet e tyre. Por më parë le të njihemi me karakteristikat e tyre.

Probabiliteti i personalitetit të individëve të 22 korrikut varet nga ndikimi karakteristik i trupave qiellorë, Hënës dhe Uranit. Ndërsa ish-i hedh influencën e tij mbi personalitetet e përgjithshme të Kancerit, ky i fundit është guvernatori i datës aktuale në të cilën këta individë janë të lindur. Kështu, të dy trupat qiellorë së bashku përcaktojnë unikalitetin dhe individualitetin e atyre me këtë ditëlindje. Individë intelektualë, të guximshëm dhe të ndjeshëm, individët e 22 korrikut kanë një perspektivë të balancuar për jetën dhe një kuptim themelor të gjithçkaje. Për më tepër, optimizmi i tyre i gëzueshëm dhe rrugët simpatike u ndihmojnë këtyre individëve që të arrijnë shumë në jetë dhe të fitojnë gjërat që ata më së shumti dëshirojnë. Megjithatë, jo të gjitha janë të mira me këta njerëz, pasi ata kanë pjesën e tyre të dobësisë së personalitetit. Mungesa e vetëndërgjegjësimit është një pjesë e madhe e tipareve negative të këtyre njerëzve. E njëjta gjë shfaqet kryesisht në një gjendje të theksuar dhe shkakton përgjigje të pafavorshme dhe komente këshillimore.

Selena Gomez ( Këngëtare)

Princ George

 

Anna Chicherova ( Atletike)

Shannon Taylor (Këngëtare)

David Wayne Spade  ( Prenzatues,aktor)

John Leguizamo (aktor)

Patrick Labyorteaux (aktor)

Helen Lasichanh ( aktore)

Dirk Kuyt ( Futbollist)