Nga adoleshenca në të 40-tat/ Zbuloni 6 stilet e xhinseve që mund ti veshim në çdo moshë (FOTO) – AlpeGossip
Nga adoleshenca në të 40-tat/ Zbuloni 6 stilet e xhinseve që mund ti veshim në çdo moshë (FOTO)

Nga adoleshenca në të 40-tat/ Zbuloni 6 stilet e xhinseve që mund ti veshim në çdo moshë (FOTO)

Të kërkosh për xhinse mund të jetë gjëja më e vështirë. Çdo sezon sjell forma dhe ngjyra të ndryshme. Ne shpesh na thuhen se cilat stile kanë dalë apo janë në modë.

Xhinsi përbën një pjesë të rëndësishme të stilit tonë dhe nuk është diçka që duam të ndalojmë së eksperimentuari, vetëm sepse nuk jemi në të 20-tat.

Por ju duhet t’i pranoni trendet më të fundit të xhinsit me vetëbesim.

Është e vështirë të vendosësh se cilat stile të zgjedhësh dhe cilat të anashkalosh, por këto modele janë perfekte për ju pavarësisht moshës.

1. Xhinset me dy copa të ndryshme dhe me fundet asimetrike

2. Xhinset e zbukuruara, me dizajnë dhe të qëndisura

3. Xhinset me thekë te fundet

4. Xhinset e shkurtra deri te kyçi

5. Xhinset “Mom” (të lirshme)

6. Xhinset e varura me bel poshtë