NGA ATLETIK TEK LOTI/ Ja çfarë reçipeta të zgjedhësh në varësi të formës së gjoksit (FOTO) – AlpeGossip
NGA ATLETIK TEK LOTI/ Ja çfarë reçipeta të zgjedhësh në varësi të formës së gjoksit (FOTO)

NGA ATLETIK TEK LOTI/ Ja çfarë reçipeta të zgjedhësh në varësi të formës së gjoksit (FOTO)

Mendoni se reçipetat janë të përshtatshme për të gjitha format e gjoksit? Mendoni sërish. Në varësi të formës dhe madhësisë, me shumë gjasë ka vetëm disa reçipeta të përshtatshme për ju. Në vijim gjeni karakteristikat përkatëse bashkëngjitur me reçipetat e duhura.

 

Gjoksi asimetrik – njëri gjoks është më i madh se tjetri.

 

 

Gjoksi atletik – i gjerë dhe me muskuj.

 

Gjoksi zile – pak i ngushtë në pjesën e sipërme, më i gjerë në fund.

 

Gjoksi Lindje-Perëndim – thithkat në drejtim të kundërt me njëra-tjetrën.

 

Gjoksi i relaksuar – i butë, thithkat e drejtuara për poshtë.

 

Gjoksi i rrumbullakët – i kërcyer njësoj në të gjithë madhësinë e tij.

 

 

Gjoksi pak i ndarë – ka një hapësirë të dallueshme në mes.

 

Gjoksi i vogël – paksa i rrumbullakët.

 

Gjoksi në formë loti – i rrumbullakët dhe vjen duke u ngushtuar.