Një fushatë reklamash të të brendshmeve me femra të “zakonshme” (FOTO) - AlpeGossip
Një fushatë reklamash të të brendshmeve me femra të “zakonshme” (FOTO)

Një fushatë reklamash të të brendshmeve me femra të “zakonshme” (FOTO)

Gjigandi i gjinisë femërore, Figleaves, ka nisur një fushatë reklamash për linjën e fundit të të brendshmeve, me modele të përmasave të ndryshme.

E veçanta është se në këtë fushatë nuk është përdorur fotoshopi dhe modelet vijnë ashtu siç janë, me të gjitha difektet e tyre.